Câți bani vor fi puși la bătaie anul acesta pentru modernizarea drumurilor județene. Suma este dublă față de anul trecut

drum cu gropi2Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani va trebui să prezinte în următoarea ședință ordinară de Consiliu Județean o situație cu troansoanele de drum care vor fi modernizate anul acesta, în limita fondurilor disponibile. Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, susține cu bugetul alocat anul acesta pentru reparații și întreținere drumuri județene este dublu față de cel de anul trecut, respectiv 16,7 milioane lei, în această sumă intrând și deszăpezirea.

like facebookSuma este dublă față de anul precedent. Vor trebui să prezinte ce drumuri au mai proaste, care necesită covor asfaltic și care plombări sau balast. Anul acesta se va merge pe covoare asfaltice, dar dacă este o plombă la 500 metri, nu ne apucăm să turnăm covoare asfaltice”, a menționat Macaleți.

3 thoughts on “Câți bani vor fi puși la bătaie anul acesta pentru modernizarea drumurilor județene. Suma este dublă față de anul trecut

  1. Se aude ceva de dn 24 Manoleasa-Radauti ?? sau iar promisiuni ? au adus utilajele si se plateste pe ele stationare nu vor mai ajunge bani de facut drumul !
    uite asa se sifoneaza milioane de euro din banul public!
    Mai iese de doua pensiuni la bastanii de la cj..

  2. La începutul anului trecut Macaleti a spus că repară drumul Bucecea Hutani,s a ținut de cuvânt? Nu! Acum de ce l-am crede? Acuși se termină mandatul PSD și o să vedeți că nu s-a făcut nimic din ce au promis! Tot îi trag la hadarag că au mărit selariile și pensiile,dar infrastructura…? Oricum ce au mărit s-a devalorizat cu scumpirile așa că să nu mai vorbească, toți sunt nuli,de la toate partidele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *