Au fost desemnaţi „Pompierul anului” şi „Salvatorul anului”. Cine sunt ei!

premieri, isu, botosani, stiri (1)Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a desemnat, joi, la şedinţa de bilanţ a activităţii din 2017, „Pompierul anului” şi „Salvatorul anului”.

Titlul de „Pompierul anului” a revenit lui Iulian Rotariu, subofiţerul care a participat la două ultramatoane în deşert, în Namibilia şi Patagonia, „pentru contribuţia la promovarea imaginii ISU Botoşani”.

like facebookÎn acelaşi timp, titlul de „Salvatorul anului” a fost obţinut de prim-adjunctul şefului ISU, Narcis Jachel.

premieri, isu, botosani, stiri Au mai primit diplome de merit în semn de apreciere pentru ducerea la îndeplinire a misiunilor încredinţate plt. adj. Constantin Iulian Mihai, plt. adj. Dumitru Caşcadel, plt. adj. Dragoş Vlădeanu, plt. adj. Nelu Bârsan, plt. maj. Marin Sârghi, plt. adj. Bianca Viţelaru, plt. adj. Daniel Gheorghe Aprotosoaie, plt. adj. şef Dan Pădurariu, col. Laura Buzdugan,  mr. Cristian Tudoruţă, mr. Petrică Ciobănaşu, lt. col. Cornel Guluţă.

Alte două angajate ale ISU Botoşani care au participat la un proiect desfăşurat la Bacu prin care au fost construite 30 de case în cinci zile au fost premiate. Este vorba de Andreea Mădălina Baltaru şi Andreea Cercaz.

premieri, isu, botosani, stiri (1)premieri, isu, botosani, stiri

One thought on “Au fost desemnaţi „Pompierul anului” şi „Salvatorul anului”. Cine sunt ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *