Consilier județean: La Nova Apaserv este o problemă foarte mare privind diferența extraordinar de mare dintre salariul conducerii și salariul angajaților

protest nova apaserv2Un consilier județean a atras atenția în ședința de joi asupra mocnirii unui conflict de muncă la societatea Nova Apaserv. Gheorghe Vâzdoagă a spus că nemulțumirile angajaților sunt de ordin salarial și că acestea sunt întemeiate. Declarația a fost făcută în momentul în care consilierii au trebuit să delege un reprezentant al județului în AGA de la NOva Apaserv în vederea aprobării indemnizației fixe și a cotei variabile membrilor din Consiliul de Administrație al societății.

like facebookLa Nova Apaserv este o problemă foarte mare privind diferența extraordinar de mare dintre salariul conducerii și salariul angajaților. De altfel, din informațiile pe care le avem, nu numai eu, mocnește un conflict de muncă și tind să cred că oamenii au dreptate. Sindicatul are dreptate. Atunci când tu ai asemenea retribuție, parcă ăla care câștigă 1500 sau 2000 lei pe lună nu te mai interesează cu ce-și plătește ratele, cu ce-și crește copiii”, a spus Vâzdoagă.

One thought on “Consilier județean: La Nova Apaserv este o problemă foarte mare privind diferența extraordinar de mare dintre salariul conducerii și salariul angajaților

  1. La aceasta societate , maestre Vazdoaga, sunt mai multe probleme. Una ar fi cu diferenta ca de la cer la pamant intre nivelurile salariilor acordate pe spranceana in ultimii 7-8 ani. A doua: se angajeaza personal foarte slab pregatit. La unele servicii si birouri functionale unul munceste si 2-3 nu stiu ce sa faca si nici tragere de inima nu au;A treia: nu exista o repartizare a sarcinilor de munca, ci totul se face dupa cum se trezesc sefii dimineata;A patra: personalul de la birouri este supradimensionat, iar numarul de sefi si sefuleti este foarte mare. Astfel se cheltuiesc sume mari care ar trebui sa acopere, cel putin in parte, majorarile salariilor de la baza – adica a celor care muncesc sa tina societatea pe linia de plutire. A cincea: Cum se numeste practica asta?? = un management foarte slab, nearticulat, fara viziune si tinte de atins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *