Sensul giratoriu din intersecția străzilor Bucovinei cu George Enescu va fi menținut

sens giratoriu, strada bucovina, strada george enescu, stiri, botosani, stiri din botosani
foto: Facebook

Sensul giratoriu amenajat temporar la intersecţia dintre străzile Bucovina şi George Enescu va fi menținut. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că sensul giratoriu și-a dovedit eficiența și că anul acesta vor fi alocați bani pentru amenajarea unui sens giratoriu definitiv, nu din balize de plastic.

like facebookMunicipalitatea a luat această măsură pentru fluidizarea traficului, care se desfăşura îngreuna mai ales la ore de vârf.

Sensul giratoriu funcționează foarte bine și va fi implementat un sens giratoriu definitiv. Vom transmite această decizie colegilor de la Transporturi, pentru a face toate diligențele în vederea construirii unui sens giratoriu. Toată lumea cu care am discutat este de acord că acest sens giratoriu se impunea în această intersecție, iar traficul a fost fluidizat”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

 

2 thoughts on “Sensul giratoriu din intersecția străzilor Bucovinei cu George Enescu va fi menținut

  1. Daca lasati si trecerile de pietoni in aceleasi locuri va fi super 🙂 (de exemplu vezi urmatorul sens giratoriu de la intersectia B-dul M. Eminescu cu B-dul G. Enescu, de la intersectia str. Sucevei cu B-dul M. Eminescu, etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *