VIDEO & FOTO! Incendiu puternic la un apartament din Botoșani. Patru persoane transportate la spital (Update)

pompieri incendiu apartament botosaniUn puternic incendiu a izbucnit, marți după-amiază, la un apartament situat pe strada AleeaNouă, în spatele Complexului Bulevard. Un apartament situat la parterul blocului a luat foc.

Pompierii botosaneni au fost solicitati sa intervina  pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Aleea Noua din municipiul Botosani.  La fata locului s-au deplasat patru echipe ale Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apa si spuma si o ambulanță SMURD, precum si patru echipaje ale SJA Botosani. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile din apartament, cu flacara si degajari mari de fum. Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au inceput cautarea persoanelor din bloc. Au fost evacuate 32 de persoane, dintre care patru copii.

like facebookCinci persoane, între care și proprietarii apartamentului care a luat foc, soții Dumitriu Mihai și Eugenia, ambii de 70 de ani, s-au intoxicat cu fum. Patru au fost transportate la spital, doua fiind in stare grava. Interventia a fost ingreunata pe de o parte de cantitatea mare de materiale combustibile din apartament care intretineau arderea, pe de alta parte de vizibilitatea redusa din cauza fumului dens. Evacuarea fumului s a realizat  cu dificultate din cauza accesului greoi la pod. Cauza probabila este in curs de stabilire.

 


incendiu apartament botosani pompieri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *