Modificări privind semnalizarea rutieră pe două străzi din municipiul Botoșani. Ce a decis Comisia de sistematizare rutieră

oprirea interzisaReprezentanţii Comisiei de sistematizare a circulaţiei au stabilit, marți, noi modificări privind semnalizarea rutieră pe două străzi din municipiul Botoșani. Astfel, s-a aprobat înființarea unei treceri de pietoni pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecția cu Crinilor și Aleea Hasnaș.

Această solicitare a fost făcută de către părinții copiilor care locuiesc în zonă și aveau de parcurs distanțe apreciabile până la primele treceri de pietoni către Liceul Pedagogic și grădinițele din zonă”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

like facebookDe asemenea, s-a decis montarea unui indicator cu ”Oprirea interzisă” la ieșirea secundară a Spitalului Județean ”Mvaromati”, pe strada Transilvaniei unde se află și Biserica Vovidenia, acolo unde accesul este restricționat de către autoturismele parcate pe ambele sensuri.

Am dispus montarea unui indicator cu Oprirea interzisă, sensul de ieșire dinspre spital în strada Transilvaniei”, a adăugat viceprimarul.

One thought on “Modificări privind semnalizarea rutieră pe două străzi din municipiul Botoșani. Ce a decis Comisia de sistematizare rutieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *