A furat o cadelniță dintr-o biserică, dar a dat nas în nas cu un echipaj de jandarmi. Ce le-a spus acestora!

masina de jandarmiUn bărbat în vârstă de 30 de ani, care la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică se plimba nestingherit pe lângă Parcul Pompierilor din oraşul Săveni, a atras atenţia jandarmilor aflaţi în serviciu în zonă din două motive.

Primul a fost umflătura de sub geacă, pe care încerca să o ascundă vederii oamenilor legii, iar cel de-al doilea motiv a fost comportamentul ezitant al acestuia în momentul observării echipajului din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Săveni.

like facebookInterceptat şi întrebat despre obiectul pe care îl dosea sub îmbrăcăminte, bărbatul a scos la iveală o cadelniţă, pe care a recunoscut că a sustras-o din lumânărarul bisericii Sfântul Gheorghe, după ce a aprins, chipurile, o lumânare.

Ar fi fost poate mai credibil dacă ar fi spus că ,,ochise” mai de mult obiectul de cult şi acum a găsit prilejul potrivit de a pătrunde în lumânărarul bisericii, care nu era încuiat în mod corespunzător.

Cadelniţa a fost restituită preotului paroh, care a estimat valoarea acesteia la aproximativ 400 de lei, iar făptuitorului i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, potrivit IJJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *