Interdicție! Patru tineri care s-au bătut într-o pizzerie de pe Unirii nu au voie să mai intre în niciun bar sau restaurant

pizerie, bataie, stiri, botosaniPatru tineri care s-au bătut, în noaptea de marți spre miercuri, într-o pizzerie de pe Unirii nu au voie să mai intre în niciun bar sau restaurant, în baza unei sentințe a Judecătoriei Botoșani.

Magistrații au decis, sâmbătă, ca patru dintre tinerii implicați în scandalul din Pizzeria Uncle Vic de pe Unirii să fie plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

De asemenea, ei au primit interdicția de a intra în localuri publice în care se consumă alcool și să nu dețină arme asupra lor.

Cei patru sunt Gabriel Dăscăleanu şi Dumitru Marian Lupu, ambii din Vorniceni, Gabriel Apreutesă şi Dumitru Cristian Repede, ambii din Botoșani.

like facebookEi sunt cercetați penal pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește știrea inițială: FOTO Scandal monstru într-o pizzerie de pe Pietonalul Unirii. Localul a fost distrus și au intervenit jandarmii

În noaptea de marți spre miercuri, în timp ce se aflau în incinta unui restaurant situat pe strada Unirii din municipiul Botoșani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei patru, alături de alte patru persoane, au provocat scandal în incinta localului, au distrus diverse obiecte de mobilier, geamuri și alte bunuri și s-au agresat  reciproc, tulburând ordinea și liniștea publică şi cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

One thought on “Interdicție! Patru tineri care s-au bătut într-o pizzerie de pe Unirii nu au voie să mai intre în niciun bar sau restaurant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *