Patru persoane reținute după o bătaie într-o pizzerie de pe Pietonalul Unirii

scandal pizzerie unirii, stiri, botosaniPatru persoane au fost reținute de polițiștii din Botoșani după bătaia care a avut loc în noaptea de marți spre miercuri într-o pizzerie de pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani, din comuna Vorniceni şi din municipiul Botoşani, au fost identificați de polițiști cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere.

like facebookEi sunt suspectați acum de comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește știrea inițială: FOTO Scandal monstru într-o pizzerie de pe Pietonalul Unirii. Localul a fost distrus și au intervenit jandarmii

În noaptea de marți spre miercuri, în timp ce se aflau în incinta unui restaurant situat pe strada Unirii din municipiul Botoșani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei patru, alături de alte patru persoane, au provocat scandal în incinta localului, au distrus diverse obiecte de mobilier, geamuri și alte bunuri și s-au agresat  reciproc, tulburând ordinea și liniștea publică şi cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Vineri, în baza probatoriului administrat, faţă de patru din cele opt persoane bănuite,  s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca sâmbătă să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *