FOTO Accident grav provocat de un botoșănean pe centura Focșaniului. A adormit la volan

FOTO: Ziarul de Vrancea
FOTO: Ziarul de Vrancea

Accident grav produs, vienri, de un botoșănean pe centura Focșaniului. Două autoturisme au fost implicate : un Logan și un Volkswagen Golf . Autoturismul  Logan circula  dinspre Bacău și a fost ciocnit frontal  de un  Volkswagen Golf 4 ,  înmatriculat în Botoșani, care se deplasa în sens opus, scrie Ziarul de Vrancea.

Din informațiile aflate de la locul accidentului , pe centura Focșaniului (Zona Centrului de Dializă,pe lângă căminul de bătrâni, Casa cu flori lângă Malinoiu.), șoferul autoturismului Logan ar avea piciorul rupt și a fost încarcerat.  În cele  două autoturisme implicate în accident se aflau doar conducătorii auto.

like facebookMartorii de la locul accidentului povesteau  că șoferul autoturismului  Volkswagen Golf 4  înmatriculat în Botoșani, care a pătruns pe contrasens, ar fi adormit la volan. Șoferul  autoturismului Logan a fost transportat la spitalul județean Focșani după ce a fost descarcerat. Șoferului autoturismului  Volkswagen Golf 4, înmatriculat în Botoșani i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj SMURD. Acesta a suferit vătămări corporale ușoare, prezinta  câteva escoriații la nivelul membrelorr, era conștient și cooperant.

El este în  vârstă de 45 de ani. Șoferul Logan-ului are 41 de ani și prezenta în urma accidentului fractura deschisă  la unul din  picioare.

Sursa: Ziarul de Vrancea

accident vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *