FOTO O firmă care a deținut un pub în zona centrală a Botoșaniului, evacuată cu jandarmii din spațiu

evacuare, stiri, executor judecatoresc, botosani , sinziana secrieruO firmă care a deținut un pub în zona centrală a Botoșaniului a fost evacuată, vineri, din spațiu cu ajutorul jandarmilor.

Societatea comercială Asist Grup SRL a închiriat un spațiu într-o casă de pe strada Cuza Vodă din Botoșani, unde a amenajat Art Pub.

Reprezentații firmei au ajuns a divergențe cu proprietarul clădiri din cauza unor facturi neachitate, iar acesta din urmă a rupt relația contractuală.

like facebookAstfel, proprietara, Ecaterina Lungu, a apelat la un executor judecătoresc pentru a putea reintra în spațiu, iar, vineri, executorul, însoțit de jandarmi, s-a deplasat la fața locului și intrat în imobil.

evacuare, stiri, executor judecatoresc, botosani , sinziana secrieruevacuare, stiri, executor judecatoresc, botosani , sinziana secrieru

 

9 thoughts on “FOTO O firmă care a deținut un pub în zona centrală a Botoșaniului, evacuată cu jandarmii din spațiu

  1. Buna ziua. Un mesaj pentru redactia acestui site de stiri din Botosani.
    In primul rand ar trebui sa faceti mai multe inveatigatii cand puneti o stire pe site.
    Referitor la aceasta stire va informez in calitate de administrator al firmei Asist Group SRL, ca in acel spatiu a fost facuta o investitie de aproximativ 12.000 euro si ca acel contract de chirie a fost facut pe o perioada de 5 ani. Contractul contine mai multe clauze printre care si o amorsare a o parte din investitie pe o perioada de 18 luni dar si obligatia „PROPRIETARILOR” (deoarece dupa semnarea si autentificarea contractului am aflat ca acea casa este detinuta de 2 proprietari. Fapt care a fost tinut ascuns de catre Lungu Ecaterina cu rea intentie.) de a autoriza constructia unei terase estivale, fapt ce nu s-a realizat. Ulterior am recurs la inchiderea activitatii si chemarea in judecata a Propietarei 25% Lungu Ecaterina pentru recuperarea prejudiciului creat societatii. Proprietarul de drept inscris in Cartea Fuciara a imobilului este defunctul Lungu Romeo. Raspun Primarie Botosani in urma cererii de autorizare pentru terasa estivala a fost” Autorizatia o poate obtine doar Lungu Romeo-Decedat”
    ROG MARE ATENTIE PENTRU CEI CARE VOR AVEA INTERES DE A INCHIRIA ACEL IMOBIL.

  2. Foarte bine realizat titlui doar ca nu este nimic extraordinar in prezenta jandarmilor la o procedura de evacuare. Este obligatorie prezenta lor prin lege.

  3. Art Pub a fost redus la „tăcere „.Se pare ca în Botoșani se impune toleranta zero pentru arta,cultura și bun simț. A fost creat un alt fel de” loc” pentru tinerii din Botoșani. Pierderea nu este doar a celor care au investit bani,timp,pasiune și munca în acel „LOC ALTFEL” ci și a noastră celor care ne bucuram acolo.
    încă înșelătoria și minciuna sunt considerate valori primordiale în România. Păcat.

  4. Imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat ! De aceea , trebuie sa fim atenti la ce semnam ! Pacat , s-a investit mult , s-a muncit mult ! Dar adevarul va iesi la suprafata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *