Consiliul Județean a împărțit primăriilor banii primiți de la Guvern. Vezi cât primește fiecare unitate administrativ-teritorială!

sedinta consiliul judetean - botosaniConducerea Consiliului Județean a convocat ședință extraordinară pe 17 ianuarie pentru a repartiza fondurile primite de la Guvern unităților administrativ-teritoriale. Pentru drumurile comunale și județene, Botoșaniul a primit 13.8 milioane lei, din care 10,3 milioane lei au fost direcționați către Direcția Județeană de Drumuri și Poduri pentru lucrări la drumurile județene, iar reztul de 3,4 milioane lei către primării.

Pentru lucrări la drumnuri comunale, cel mai mult primește Primăria Vorona, respectiv 95.000 lei iar la orașe, Primăria Dorohoi primește mai mult decât Primăria Botoșani, respectiv 130.000 lei, față de 40.000 lei cât a fost alocat municipiului Botoșani.

Vezi aici sumele repartizate pentru drumuri pe primării!

like facebookTotodată, în ședința de miercuri consilierii vor aproba și Proiect de hotărâre privind repartizarea sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe unităţi administrativ-teritoriale, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare şi/sau de capital, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală pe anul 2018 şi estimări pentru anii 2019, 2020 şi 2021. Consiliul Județean va repartiza peste 18 milioane lei pentru arierate, programe de dezvoltare locală și pentru proiecte de infrastructură care necesită cofinanțare locală.

Municipiul Botoșani va primi peste 27.000.000 lei pentru programele de dezvoltare locală și 523.000 lei pentru proiectele de infrastructură.

Vezi aici sumele repartizate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *