Primarul Flutur, către Ambasadorul Marii Britanii: Este cea mai marcantă prezență la manifestările noastre de Ziua Eminescu. Nici chiar ministrul Culturii nu ne onorează cu prezența

catalin flutur Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul BrummelPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat, luni, că prezența la Zilele Eminescu a Ambasadorului Marii Britanii la București, Paul Brummell, este cea mai marcantă de până acum.

Edilul a criticat faptul că la o manifestare atât de importantă pentru România se constată de fiecare dată absența ministrului Culturii.

like facebookMulțumesc, domnule Ambasador, pentru surpriza deosebită pe care ne-ați făcut-o astăzi, și am constatat, cel puțin de când știu eu acest premiu, că este cea mai marcantă prezență la manifestările noastre de Ziua Eminescu. Din păcate, nici chiar ministrul Culturii nu ne onorează cu prezența la această manifestare care, dacă vorbim de cultură, de Ziua Națională a Culturii Române, am spus că Botoșaniul este măcar într- o zi capitala culturală a României și dacă este, să îl așteptăm pe ministrul Culturii, nu al Economiei”, a spus Flutur, care a făcut referire la prezența lui Valerian Vosganian.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *