FOTO Ambasadorul Marii Britanii la București, prezent la Zilele Eminescu: Vreau să văd lacul de la Ipotești și poate că citesc și poemul ”Lacul” pe mal

ambasadur marea britanie Paul BrummelAmbasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a ajuns la Botoșani și participa la Zilele Mihai Eminescu. El a depus, luni,o jerbă de flori la bustul poetului Mihai Eminescu, din fața Teatrului ”Mihai Eminescu”.

like facebookPaul Brummell, care vorbește bine limba română, a spus că este o onoare pentru el să depună o coroană, la Botoșani, la bustul marelui poet. Excelența sa a declarat că ascultă poeziile scrise de Eminescu.

Sărbătorim astăzi Ziua Culturii Naționale în România și aș vrea să felicit pe toți românii pentru cultura deosebită. Mihai Eminescu a fost un mare poet, a fost un simbol al culturii române și cred că este absolut potrivit să sărbătorim Ziua Culturii Naționale aici, la Botoșani. Am pus pe contul Ambasadei poezia ”La steaua” și pot să ascult poezia și mergem mai târziu la Casa Memorială Mihai Eminescu, unde vreau să văd lacul de la Ipotești și poate că citesc și poemul ”Lacul” pe mal, chiar dacă astăzi vremea nu este de vară”, a spus ambasadorul Marii Britanii în București.

Paul Brummel ambasador marea britanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *