Razii în județ cu peste 250 de polițiști. Au fost reținute 21 de permise și aplicate peste 200 de sancțiuni

politia rutiera- razie seara - botosaniÎn perioada 12-14 ianuarie, mai mult de 250 de poliţişti au acţionat zilnic, pe raza întregului judeţ pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

În urma activităţilor, au fost aplicate 292 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind  98.000 de lei.

like facebookPoliţiştii rutieri au acţionat cu 10 aparate radar pe principalele drumuri naţionale şi judeţene pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi încălcării normelor rutiere şi au aplicat 208 sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 64.000 de lei, dintre care  88 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar 119 pentru alte abateri la regulile de circulaţie. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 21 de permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, potrivit IPJ Botoșani.

3 thoughts on “Razii în județ cu peste 250 de polițiști. Au fost reținute 21 de permise și aplicate peste 200 de sancțiuni

  1. Poliția din Botoșani ar trebui să se mai ocupe și cu găsirea hoților,mai ales în cazurile cu a.n., că nu va mai trece mult și nu vor mai încăpea în sediu! Așa pare frumos acțiuni,amenzi multe,permise reținute etc,dar de hoți foarte rar se vorbește. Atenție,nu dosare rezolvate ci hoți prinși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *