Razie cu peste 200 de poliţişti în judeţul Botoşani. Ce au urmărit oamenii legii!

politia rutiera- razie seara - botosaniMai mult de 230 de poliţişti au acţionat, în ultimele 24 de ore pe raza întregului judeţ Botoşani, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Potrivit Poliţiei, în urma activităţilor, au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind  22.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele drumuri naţionale şi judeţene pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi încălcării normelor rutiere şi au aplicat 62 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 18.000 de lei, dintre care  35 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar 27 pentru alte abateri la regulile de circulaţie. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 2 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.

like facebookActivităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*