Tânăra care şi-a ucis bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal şi-a primit pedeapsa. Ce au decis judecătorii!

Gabriela Boghian, tanara din botosani care si-a ucis copilulMama care şi-a ucis bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal din zona Poligonului ACR şi-a primit, marţi, pedeapsa. Tribunalul Botoşani a decis condamnarea acesteia la nu mai puţin de 16 ani de închisoare cu executare pentru omor calificat. De asemenea, magistraţii au decis ca timp de cinci ani tinerei să îi fie interzise drepturile civile.

Decizia instanţei din Botoşani nu este defintiivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

like facebookFata de 21 de ani este din Ungureni şi stătea în chirie într-un apartament din Botoşani. Mama se afla la muncă în Italia.

pruncucidere, botosani, politie, stiriGabriela Boghian a fost judecată pentru omor, după ce pe 17 septembrie şi-a ucis pruncul pe care îl născuse în urmă cu trei zile.

Potrivit anchetatorilor,  tânăra a născut pe 13 septembrie un băieţel de 3.250 de grame, iar pe 17 septembrie au fost externaţi din Maternitate.

În cursul aceleaşi zile, fata a decis sugrumarea vieţii copilului. Astfel , l-a introdus într-o sacoşă de plastic pe care a înnodat-o, iar apoi a pus bebeluşul într-o sacoşă de material textil şi l-a aruncat într-un canal colector din zona Poligonului ACR de la Pacea.

Bebeluşul mort a fost găsit după câteva zile.

bebelus mort, pruncucidere, botosani, stiri,

 

One thought on “Tânăra care şi-a ucis bebeluşul şi l-a aruncat într-un canal şi-a primit pedeapsa. Ce au decis judecătorii!

  1. Dar de metode contraceptive a auzit „deșteapta” asta?

    Doar 16 ani ???? Merita pe viata…..Saracu copilaș …nscut la termen sănătos…macar daca il dădea spre adopție…..altii se chinuie cu tratamente si f.i.v sa aiba un copil si zuza asta il da la canal fara mila…..No comment ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *