O femeie a călcat cu VW Touareg un copil de şapte ani. Ce pedeapsă a primit şoferiţa!

accident, copil mort, stiri, botosani, vw touaregO botoşăneancă care a ucis cu maşina un copil de şapte ani care se juca în jurul blocului în care locuia a fost condamnată la zece luni de închisoare cu suspendare.

Mirela Valentina Talpan, de 41 de ani, a produs accidentul în luna august a anului 2013, iar Judecătoria Botoşani s-a pronunţat de curând în dosarul în care aceasta era acuzată de ucidere din culpă, însă sentinţa nu este definitivă. Pe lângă pedeapsa de zece luni de închisoare cu supendare, femeia va trebui să plătească şi despăgubiri morale de 70.000 de lei familiei victimei.

Vă reamintim că pe 28 august 2013 un băiat de şapte ani a murit după ce a fost călcat de o maşină în spatele blocului în care locuia. Accidentul s-a produs pe strada Barbu Lăzăreanu, când un VW Touareg cu numere de Italia a pătruns într-o parcare.

Citeşte ştirea iniţială: Tragedie! Copil călcat mortal de un VW Touareg. VIDEO

like facebookCopilul, care se juca în zonă, a ieşit în faţa maşinii, iar şoferul nu a mai putut să îl evite. În urma impactului, minorul a decedat pe loc.

Maşina era condusă de Mirela Valentina Talpan, care se află în stare de şoc şi zeci de minute după accident nu a putut părăsi autoturismul.

Potrivit Poliţiei, femeia s-a pierdut în momentul în care copilul i-a ieşit în faţă şi nu a mai frânat, trecând peste capul acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *