Chiriile la ANL-urile din Botoșani, recalculate. Vezi motivul!

anl botosaniChiriile de la locuințele ANL din Botoșani vor fi recalculate începând cu luna ianuarie. Florinel Gornea, directorul Locativa, susține că, potrivit legislației, cuantumul chiriilor construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe se stabileşte anual.

like facebookEl spune că chiriile pe care vor trebui să le plătească se modifică doar dacă există modificări în ceea ce privește veniturile acestora sau dacă s-a schimbat numărul persoanelor care stau în locuinţă.

Noi am solicitat la absolut toţi chiriaşii, chiar dacă îi deranjează pe dumnealor că trebuie să aducă alte documente, dar legea aşa spune. În timpul anului vor aduce doar cei care au modificări de venituri, număr de persoane. Noi am cerut încă din luna decembrie, astfel încât până la sfârşitul lunii ianuarie să avem toate documentele necesare pentru a recalcula. Toată lumea trebuie să înţeleagă că noi facem în baza legislaţiei actuale şi nu cum interpretează dumnealor, cine nu aduce documentele se va calcula chirie maximă, aşa scrie în lege, a precizat Florinel Gornea, directorul societăţii Locativa.

Chiriile se vor calcula la cursul euro stabilit la data de 30 octombrie 2017. Cea mai mică chirie într-un bloc ANL, la Botoşani, este de doar 2,46 lei pe lună, fiind plătită de o familie cu cinci membri.

One thought on “Chiriile la ANL-urile din Botoșani, recalculate. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *