Inconştienţi! Trei bărbaţi au urcat la volan fără permis. Cum au fost prinşi de poliţişti

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniTrei bărbaţi din judeţul Botoşani au fost prinşi de poliţiştii de circulaţie după ce au urcat la volan fără permis.

Poliţiştii dorohoieni au depistat, vineri, în trafic un bărbat de 24 de ani, din oraşul Bucecea, care, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi pentru a intra într-o spălătorie, determinând celelalte autovehicule să efectueze manevre pentru a evita un eventual impact.

like facebookTot vineri, poliţiştii oraşului Bucecea au depistat un bărbat de 41 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean DJ 291. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat.

În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni au depistat un bărbat un bărbat de 35 de ani, din localitatea Lunca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul naţional DN 29 C, pe raza comunei Vârfu Câmpului. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Faţă de cei trei se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

 

One thought on “Inconştienţi! Trei bărbaţi au urcat la volan fără permis. Cum au fost prinşi de poliţişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *