Primarul Cătălin Flutur către consilierii PSD: Pentru 170 de voturi, ați jucat orașul ăsta timp de un an și jumătate cum ați vrut: prin presiuni și prin forță

catalin fluturPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a avut o poziție tranșantă la adresa consilierilor PSD, după ce a văzut că aceștia resping varianta propusă de Executiv privind noile taxe și impozite locale.

El a spus că multe dintre proiectele propuse de Executiv nu sunt votate de social-democrați ”de frica de a nu fi dați afară din partid”.

like facebookFlutur a spus că pentru cele 170 de voturi obținute în plus la alegerile locale, PSD-iștii au jucat orașul cum au vrut: prin presiuni și forță.

Mulți dintre dvs. înțelegeți ce discutăm aici, dar frica de a nu fi dați afară din partid, că am auzit asta pe la colț și în discuții particulare: domnule, îi dă afară din partid. Nu vă dă nimeni afară din partid și nu pierdeți locul din Consiliul Local, dacă votați în mod conștient pentru Botoșani. Nu puteți să stați în două-trei minți iscusite care spun să-și rupă ală gâtul, chiar dacă moare orașul. . Vă înțeleg, dar vă e frică pentru că partidul e în toate și în tot”, a spus Flutur.

3 thoughts on “Primarul Cătălin Flutur către consilierii PSD: Pentru 170 de voturi, ați jucat orașul ăsta timp de un an și jumătate cum ați vrut: prin presiuni și prin forță

  1. Bine ca ca nu au furat masinile cu firme directionate din spate de hoardele portocalii , domnule primar cum ati facut voi PDL cam au facut PDL in vremea cand ati tait pensiile si salariile de ati jefuit poporul teroare portocalie !

  2. Ia mai micsorati-va lefurile și să vezi tu domnule primar cum n-o să moară orașul! Și voi erați tot așa când erați la putere, că toți sunteți la fel,nu vă pasă de popor ci doar pentru voi și apropiații voștri faceți totul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *