GAL Codrii Herței a finalizat evaluarea proiectelor depuse după apelul 1 pentru cinci dintre măsurile din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală Codrii Herței

antet gal codrii hertii- botosani

Asociația Grupul Pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței a lansat în perioada 14.09.2017 – 13.11.2017 apelul nr. 1 pentru selecția proiectelor aferente măsurilor:

M1 – Îmbunătățirea performanțelor economice, sociale și de mediu: transfer de cunoștințe și acțiuni de informare în teritoriul G.A.L. Codrii Herței;

M2 – Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în teritoriul G.A.L. Codrii Herței;

M3 – Îmbunătățirea infrastructurii sociale în teritoriul G.A.L. Codrii Herței;

M4 – Îmbunătățirea infrastructurii minorității rome în teritoriul G.A.L. Codrii Herței;

M5 – Servicii de bază și reînnoirea satelor în teritoriul G.A.L. Codrii Herței;

din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală Codrii Herței.

În cadrul M1 – Îmbunătățirea performanțelor economice, sociale și de mediu: transfer de cunoștințe și acțiuni de informare în teritoriul G.A.L. Codrii Herței au fost depuse un număr de 3 proiecte cu o valoare totală de 113.453,82 Euro. A fost selectat un proiect cu o valoare publică de 37.634,57 euro.

În cadrul M2 – Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în teritoriul G.A.L. Codrii Herței au fost depuse un număr de 22 proiecte cu o valoare totală de 1.100.000 euro. Au fost selectate 12 proiecte cu o valoare publică de 600.000,00 euro.

În cadrul M3 – Îmbunătățirea infrastructurii sociale în teritoriul G.A.L. Codrii Herței au fost depuse și selectate 2 proiecte cu o valoare totală de 322.087,00 euro.

În cadrul M4 – Îmbunătățirea infrastructurii minorității rome în teritoriul G.A.L. Codrii Herței nu au fost depuse proiecte.

În cadrul M5 – Servicii de bază și reînnoirea satelor în teritoriul G.A.L. Codrii Herței au fost depuse și selectate 16 proiecte cu o valoare totală de 1.187.531,97 euro.

Pentru informații suplimentare, Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței va pune la dispoziție un birou de relații cu publicul deschis de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-15.00, la sediul asociației din localitatea Dragalina, comuna Cristinești, județul Botoșani. Ne puteți contacta de asemenea la adresa de e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *