În ajun de Crăciun, TSD Botoșani împreună cu ansamblul „Licuricii” au colindat centrele medico-sociale din județ

craciun, tsd, stiri, botosaniCu ocazia sărăbătorilor de iarnă, reprezentanții TSD Botoșani alături de ansamblul muzical „Licuricii” au organizat pentru al patrulea an consecutiv campania socială „Ți se dăruiește”. Astfel, au avut loc mai multe acțiuni caritabile, prin care tinerii social-democrați au oferit pachete cu alimente și dulciuri celor de la Centrul de ingrijire si asistenta Leorda, precum și bătrânilor care locuiesc în Centrul de ingrijire si asistenta Sfântul Ioan Bucecea.

La această acțiune socială , alături de echipa de la TSD coordonată de consilierul județean Bogdan Buhaianu au fost prezenți și viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, subsecretarul de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Angel Gheorghiu, consilierul  local, Gabriel Tanase, directorul RAR Botosani, Remus Dulgheriu, Bogdan Strungariu, consilier parlamentar, Andrei Axinte, consilier la cabinetul Consiliului Judetean.

craciun, tsd, stiri, botosaniÎn cadrul aceleeași campanii a avut loc o acțiune la Complexul de case de tip familial Sfânta Mina, coordonată de presedintele TSD municipiul Botoșani,  Andreea Buiuc

Este obligația noastră ca oameni politici tineri să ne implicăm în problemele comunității și să le oferim suportul nostru celor mai puțini norocoși, care din anumite motive nu își petrec sărbătorile de iarnă în familie. Cu toate că organizăm de câteva ori pe an acțiuni sociale pentru copiii cu probleme sociale care provin din medii defavorizate, precum și pentru cei cu dizabilități, în preajma Crăciunului vrem să le fim din nou alături pentru a le oferi șansa de a face parte, chiar și pentru câteva clipe din familia noastră, a tinerilor social-democrați”, a declarat Andrei Beilic, membru TSD Botosani.

craciun, tsd, stiri, botosaniEmoția Crăciunului este specială pentru fiecare dintre noi și este un prilej de a fi mai buni, mai toleranți și de a ne îndrepta gândurile spre cei care au nevoie de spijinul nostru. De aceea, noi cei de la TSD suntem în fiecare an alături de acești copii minunați, de care ne-am atașat și vrem să le oferim suportul nostru pentru a putea la un moment dat să se integreze în societate și să aibă o familie și o viață normală”, a declarat Georgiana Tiliuță, membru TSD Botosani.

craciun, tsd, stiri, botosanicraciun, tsd, stiri, botosani

 

One thought on “În ajun de Crăciun, TSD Botoșani împreună cu ansamblul „Licuricii” au colindat centrele medico-sociale din județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *