Vezi de când va începe blocarea roților mașinilor parcate ilegal pe domeniul public!

blocare rotiRegulament privind circulaţia rutieră în municipiul Botoşani, gestionarea parcărilor cu plată şi ridicarea şi blocarea maşinilor a fost aprobat, însă nu va fi aplicabil până la sfârșitul anului. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, susține că se impune o actualizare a parcometrelor și că vor fi contractate serviciile unei firme care va verifica apartele respective.

Societatea Eltrans este cea care se va ocupa de această activitatei.

like facebookMai avem câteva detalii de pus la punct în ceea ce priveşte bunurile pe care trebuie să le predăm către societatea Eltrans, suntem şi în perioada de mobilizare, această societate se pregăteşte pentru preluarea activităţii. La începutul anului vom demara toate acţiunile noastre în ceea ce priveşte parcarea maşinilor. Am analizat şi varianta contractării unei firme care să ne ajute pentru verificarea parcometrelor, cu un buget destul de mic, undeva la 1.000 de lei, dar totuşi cu aportul specialiştilor care trebuie să verifice aceste parcometre pentru că au o serie de module care se comportă ca nişte case de marcat şi atunci trebuie reactualizate toate datele. Până la sfârşitul anului vrem să demarăm această acţiune”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Activitatea de blocare şi ridicare a autoturismelor parcate neregulamentar pe domeniul public din municipiul Botoşani, precum şi taxarea în parcările cu plată, vor fi aplicabile începând cu luna ianuarie.

 

 

 

4 thoughts on “Vezi de când va începe blocarea roților mașinilor parcate ilegal pe domeniul public!

  1. Poate se va face ordine ca toti smecherii cu BEEMWEU inmatriculat in bulgaria si taximetristii care cam put in masina si fumeaza , asculta opera la maxima ,opresc unde vor ei ….

    1. Taximetristii au voie, pentru imbarcarea si debarcarea pasagerilor, sa opreasca chiar si acolo unde e semn de oprire interzisa. Dar pe tine nu te-a invatat asta la scoala, pe ei da.

  2. DOREL tu ai fost la scoala,sunt mirat ca ai invatat sa citesti ? cine tia spus ce am scris aici ?
    Rog primaria sa dea la fiecare taximetrist un kil de sapun , perie de dinti, si un costum de serviciu, sa le ia din masini discurile de opera cu GUTA, sa ii invete sa spuna BUNA ZIUA cand vine un client,
    DACA NU SE VOR INSTRUI SA VINA CEI DE LA UBER SA II INVETE!

  3. Daca cei de la Eltrans vor fi tot asa de buni (nu am niciun motiv sa cred altceva) precum sunt la intretinerea tramvaielor sau la sudatul sinelor, vom avea numai de pierdut prin atribuirea catre ei a ridicarii masinilor parcate aiurea.
    Si pentru desteptii din primarie, cand interziceti parcarea in spic a busurilor, a masinilor de treactat masini defecte si cand faceti regula in parcarea de langa market Carefour? Sunt acolo non stop parcate 10 „camioane” care blocheaza accesul in piata si in parcare. Daca nu faceti asta sunteti CORUPTI sau INCOMPETENTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *