CFR 1907, principală favorită la titlu. FC Botoșani, cotată cu șanse mici

cfr_cluj_1CFR 1907 Cluj pare a fi principala favorită la titlu de campionată a României în ediția 2017- 2018, urmată la mică distanță formația FCSB.

Echipa clujeană ocupă prima poziția în clasament la finalul acestui an, având șanse de a se menține pe prima poziție la finalul play-off-ului. CFR 1907 Cluj are 49 de puncte, cu două mai mult decât FCSB.

De altfel, și la pariuri CFR 1907 Cluj are o cotă foarte bună, echipa lui Dan Petrescu fiind bine poziționată în acest moment.

În plus, transferurile de jucători pe care Petrescu intenționează să le facă în vacanța de iarnă ar putea spori considerabil oportunitatea ca CFR 1907 Cluj să acceadă la titlu. Unul dintre jucătorii râvniți de CFR 1907 Cluj este Alex Ioniță, de la Astra, pentru care echipa a făcut o ofertă de nerefuzat și pune la bătaie trei jucători de elită, respectiv Cosmin Sârbu, Dan Nistor și Bryan Nouvier, dar și o sumă cu multe zerouri.

Bătălia pe acest jucător este destul de mare, dar Astra i-a fixat un preț de 1,5 milioane de euro.

Un alt fotbalist care le-a atras atenția celor de la CFR Cluj este Kamer Qaka, care a fost una din revelațiile sezonului din Liga 1. Mijlocașul de la CSM Poli Iași este dorit, însă, și de FCSB. Șansele ca acesta să plece la una din cele două echipe sunt destul de mari, după cum a declarat chiar el în cadrul unui interviu.

Așadar, unul din ponturi la pariuri este acela de a miza pe CFR 1907 Cluj, care are o cotă de 2,5.
În schimb, FC Botoșani este cotată cu șanse mici, probabilitatea ca formația botoșăneană să câștige campionatul fiind redusă, cota fiind de 37.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *