Un consilier județean vrea să știe dacă antenele de pe clădirea Spitalului Judeţean Botoșani prezintă riscuri pentru pacienți

maternitatea BotosaniConsilierul județean Radu Anton a cerut un buletin de măsurători pentru antenele de telefonie mobilă de pe clădirea Spitalului Judeţean Botoșani. El a declarat că cel puțin la ultimul etaj al clădirii situația ”este sensibilă” și vrea să știe ce efect are câmpul de radiații asupra bolnavului.

like facebookVreau să știu dacă există și alte spații la Spitalul Județean care se dau cu titlul gratuit. Propunerea este să fim consecvenți în a respecta legea, în sensul că acolo se lucrează cu echipamemte radio, cu radiații , și nu ni se prezintă un buletin de la instituțiile autorizate privind efectele câmpului de radiații asupra bolnavului. Știm că la etajele superioare ale clădirii de acolo, cel puțin una din secții este extrem de sensibilă, Secția ATI”, a spus Radu Anton.

 

 

One thought on “Un consilier județean vrea să știe dacă antenele de pe clădirea Spitalului Judeţean Botoșani prezintă riscuri pentru pacienți

  1. Cand era la sefia IJSU nu era interesat de aceasta? Ca tot pe acolo i se asigurau comunicatiile !!!! Hai sa ne c..am pe noi !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *