Gigi Becali anunţă că mai vrea un jucător de la FC Botoşani

cantonament fc botosani antrenament8Problema accidentarilor de la FCSB il face pe Becali sa bage adanc mana in buzunar. Cu Planic si Balasa accidentati, vicecampioana este fortata sa mai transfere un fundas central in aceasta iarna. Solutia poate veni de la un club din Liga 1, de la o echipa de la care Becali s-a obisnuit deja sa transfere. Este vorba despre Andrei Burca, de la FC Botosani, Becali manifestandu-si public interesul pentru fotbalistul in varsta de 24 de ani.

„Nu prea avem ce fundasi sa luam din Liga 1. Imi place de Burca de la Botosani, dar nu pot sa le iau toata echipa”, a declarat patronul FCSB in cadrul unei emisiuni televizate.

Oficialii de la Botosani au anuntat ca sunt dispusi sa il cedeze pe Andrei Burca, insa fundasul nu duce lipsa de oferte. Se pare ca pe adresa clubului din Moldova au venit si oferte din strainatate. La 24 de ani, Burca este cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt, insa cei de la Botosani s-ar multumi si cu 300.000 de euro.

El este dorit de mai mult echipe din strainatate, nu numai de FCSB. Este un fundas puternic, inalt, tanar. Noi avem solutii pe acest post, dar o sa vedem. Trebuie sa discutam cu jucatorul ca sa vedem ce isi doreste si el. Suntem dispusi sa-l lasam sa plece si in Liga 1, dar si in strainatate. O sa vedem ce se va intampla„, a declarat Cornel Sfaiter,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *