Cinci tineri cumpărau droguri și le revindeau în Botoșani, Dorohoi și Iași. Ce au pățit aceștia!

trafic de droguri, politia, botosani, stiri, diicotCinci tineri care cumpărau droguri și le revindeau în municipiile Botoșani, Dorohoi și Iași și care au fost prinși de polițiști au fost condamnați, marți, pentru deţinere, punere în vânzare, precum şi vânzare, fără drept, de droguri de mare risc.

Magistrații Tribunalului Botoșani au dispus condamnarea lui Claudiu Bordeciuc și a lui Răzvan Teodorescu la câte trei ani de închisoare cu suspendare.

De asemenea, Sorin Maftei, Ovidiu Constantin Iftode și Marian Țidulă au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu suspendare.

Potrivit procurorilor DIICOT Botoșani, în perioada noiembrie 2010- martie 2011 Claudiu Bordeciuc, Sorin MafteiOvidiu Constantin Iftode, Răzvan Teodorescu și Marian Țidulă, toţi din municipiul Dorohoi, au procurat din ţară diferite produse etnobotanice conţinând droguri de risc şi droguri de mare risc pe care le-a comercializat pe raza municipiilor Dorohoi, Botoşani şi Iaşi.

like facebookLa data de 19 aprilie 2011, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani – Serviciul de Intervenţie Rapidă şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Botoşani, au organizat şi executat o acţiune pe timpul căreia au fost efectuate un număr de 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Dorohoi şi  au fost puse în executare un număr de 29 mandate de aducere, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

In baza mandatelor de aducere, învinuiţii au fost conduşi pentru cercetări la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Botoşani.

Potrivit comunicatului, începând cu anul 2010, lucrătorii B.C.C.O.Suceava – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Botoşani, au efectuat activităţi operative complexe în cadrul dosarului penal nr. 83D/P/2010, cu privire la o grupare infracţională organizată, specializată în procurarea şi comercializarea a diferitelor produse etnobotanice conţinând droguri de risc şi droguri de mare risc,  constituită pe raza municipiului Dorohoi – jud. Botoşani.

 

One thought on “Cinci tineri cumpărau droguri și le revindeau în Botoșani, Dorohoi și Iași. Ce au pățit aceștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *