Președintele Consiliului Județean, despre bugetul pe 2018: Mergem cu cheltuielile curente la minimum și punem pe partea de dezvoltare

costica-macaletiConducerea Consiliului Județean a anunțat care vor fi investițiile prioritare în anul 2018. Potrivit președintelui CJ, Costică Macaleți, bugetul va fi folosit pentru lucrări la drumurile din județ. Direcțiile din subordinea Consiliului Județean vor trebui să vină cu necesarul pentru anul viitor, iar fondurile ce rămân vor fi date Direcției Județene de Drumuri și Poduri.
like facebook Tot ce avem bani în plus îi vom da pentru drumurile județene. Investițiile în drumurile județene sunt prioritare. Punem bani deoparte pentru cofinanțări la drumul strategic și pentru proiectările pe care le mai avem de făcut. Fiecare direcție trebuie să nominalizeze necesarul și când tragem linie dacă mai rămân bani dăm la drumuri județene„, a declarat Macaleți.

Șeful CJ a menționat că în niciun caz nu vor fi alocate fonduri anul viitor pentru achiziții de mașini.

Nu cred că vom cumpăra mașini noi. Și la Consiliul Județean avem mașini vechi, dar nu le schimbăm, mai circulăm cu ele, inclusiv mașina președintelui are mai bine de 10 ani, dar nu e cazul să ne permitem un asemenea lux. Mergem cu cheltuielile curente la minimum și punem pe partea de dezvoltare„, a mai spus președintele CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *