Un parlamentar de Botoșani cere șefi cu concurs la Inspectoratul de Poliție Județean

viorel serbanoiu catalin ilas aioanei dumitruSenatorul liberal de Botoşani Costel Şoptică îi solicită ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, să rezolve problema interimatelor din conducerile structurilor MAI şi să îi prezinte situaţia actuală a împuterniciţilor la comanda acestora.

Parlamentarul susține că o serie de concursuri organizate în acest an pentru conducerile diverselor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, atât la nivel central, cât şi la nivel judeţean, s-au încheiat cu rezultate deplorabile ale candidaţilor.

like facebookSpre exemplu, concursul pentru conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, desfăşurat recent, s-a dovedit a fi un eşec pentru cei doi candidaţi, niciunul dintre aceştia nereuşind să obţină nota minimă pentru a îndeplini funcţia de şef al IPJ”, a spus Șoptică în interpelare.

Costel Şoptică i-a cerut ministrului de Interne să rezolve aceste probleme, şi să-i răspundă care este situaţia actuală a posturilor vacante din conducerile structurilor MAI, atât la nivel naţional, cât şi în judeţul Botoşani și câți comandanţi din Poliţia Română sunt în prezent împuterniciţi, fără a ocupa funcţiile actuale prin concurs.

La IPJ Botoșani, toți cei trei șefi sunt cu delegație.

 

 

3 thoughts on “Un parlamentar de Botoșani cere șefi cu concurs la Inspectoratul de Poliție Județean

  1. tu ai avut probleme cu justitia ca toata gasca portocalie , pardon galbejita si acum vrei sati pupe mana politia?
    rusine sa va fie cand au fost taiate salariile si la stat si pensiile nu te durea capu de politai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *