Sfârșit tragic! Studenta din Botoșani care a fost lovită de o mașină a murit

cerasela tatarciuc, stiri, botosani, darabaniStudenta din Botoșani care a fost victima unui accident rutier produs în urmă cu câteva zile la Iași s-a stins din viață.

Cerasela Tatarciuc, din Darabani, studentă a Facultăţii de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, a decedat, vineri după-amiază, în spital la Iași.

Vă reamintim că tânăra de 22 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, luni, după ce a fost acroşată de un autoturism în timp ce se deplasa pe trotuar.

like facebookDouă autoturisme s-au ciocnit într-o intersecţie din faţa UMF Iaşi, iar unul dintre ele a părăsit carosabilul şi a pătruns pe trotuar rănind grav tănăra. Fata a fost prinsă între autoturism şi zidul unei clădiri care aparţine Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Studenta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă şi traumă abdominală. Ea a suferit niște intervenții chirurgicale, însă vineri nu a mai putut fi salvată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *