FOTO Distincţia de Cetăţean de onoare al municipiului Botoşani, înmânată, într-un cadrul festiv, unui cetățean german

heike lindlohr 1Heike Lindlohr, fondatoarea asociaţiei germane Pfiitchenhoffnung e.V., cea care din anul 2013 s-a transformat într-un veritabil ocrotitor şi binefăcător al câinilor din adăpostul public din Botoşani, a primit, vineri, distincția de Cetățean de onoare al municipiului Botoșani. La festivitatea de premiere au participat consilieri locali, dasr și reprezentanții Asociației Ador.

like facebookHeike Lindlohr a lucrat la început cu membrii Asociaţiei Ador, ulterior colaborând direct cu structura Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement. Reprezentanții Primăriei spun că implicarea acesteia a adus o nouă viziune în administrarea adăpostului însemnând totodată şi o economie substanţială la bugetul Primăriei. A crescut numărul adopţiilor canine, al sterilizărilor şi castrărilor câinilor din adăpost şi , mai mult aceste campanii s-au extins, din 2016 fiind destinate în mod gratuit şi pentru câinii şi pisicile cu stăpân.

Heike Lindlohr s-a implicat și în livrarea a peste 255. 000 kg de hrană pentru câinii din adăpost.

heike lindlohrȚin să mulțumesc întregii echipe, voluntarilor și tuturor celor care au venit la un moment dat, ne-au explicat și recunos că dacă nu erați dvs. probabil, noi și dintr-o ignoranță, de niște legi mult prea rigide acționam doar într-un anume mod. Este momentul de a ne cere scuze pentru un eveniment nefericit de acum mulți ani”, a spus primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Pe lângă distincție, primarul i-a dăruit reprezentantei asociației din Germania și un coș cu produse tradiționale.

Heike Lindlohr a spus că este foarte emoționată și că de patru ani se implică cu ”trup și suflet pentru orașul Botoșani”.

Iubesc orașul Botoșani, iar acum sunt foarte încântată că sunt cu adevărat a Botoșaniului. M-am născut într-o familie de iubitori de animale, iar părinții m-au învățat respectul pentru animale și în spiritul acesta am crescut. Este o plăcere să ofer dragoste aici, în municipiul Botoșani (…) Am găsit aici prieteni buni, poate mai buni decât în Germania”, a spus Heike Lindlohr.

One thought on “FOTO Distincţia de Cetăţean de onoare al municipiului Botoşani, înmânată, într-un cadrul festiv, unui cetățean german

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *