Învățați de pompieri cum să-și apere casele de incendii

pompieri campanieInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani și-a intensificat, în această lună, acţiunile de informare preventivă a populaţiei derulate în cadrul campaniilor naţionale “F.O.C.– Flăcările Omoară Copii” și “R.I.S.C. – Siguranţa NU este un joc de noroc!”.

Activităţile desfășurate în decembrie au ca obiectiv principal cunoaşterea de către cetăţeni a regulilor şi măsurilor de prevenire a incendiilor la locuinţe şi gospodării specifice sezonului rece şi sărbătorilor de iarnă.

like facebookAstfel, inspectorii de prevenire au distribuit sute de pliante și afișe cu recomandări pentru prevenirea evenimentelor nedorite, în locuri cu afluenţă mare de persoane.

I.S.U. Botoşani derulează permanent activităţi de informare, prevenire şi conştientizare a cetăţenilor asupra pericolelor la care sunt expuşi în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie şi căldură, în scopul scăderii numărului de incendii produse la locuinţe şi gospodării şi, implicit, pentru reducerea numărului victimelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *