Tânăr de 29 de ani, prins cu mâna în buzunarul unei persoane în Piața Centrală

hot buzunareUn tânăr de 29 de ani a fost prins de polițiștii locali în timp ce băga mâna în buzunarul unei persoane învârstă. S-a întâmplat miercuri după-amiază când o patrulă de polițiști locali,  în timpul desfășurării unei activități de patrulare în Piața Centrală, l-a surprins pe Neculae Leonard S. de 29 ani, în timp ce-l ”percheziționa” pe Petrea C, profitând de faptul că era mai în vârstă și că nu avea curajul să riposteze.

like facebookPolițiștii locali aflați în zonă au intervenit, deoarece era vorba despre constatarea unui flagrant al unei infracțiuni, dar la apariția patrulei, făptuitorul a plecat din zonă, fiind depistat ulterior într-un bar, aflat în imediata apropiere a locului săvârșirii faptei.

Făptuitorul a fost predat Poliției Municipiului Botoșani, iar victima si-a exprimat dorința de a formula plângere împotriva acestuia, urmând a fi întocmite actele procedurale ce se impun, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt, potrivit unui comunicat al Poliției Locale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *