Cum va fi vremea în weekend

vremea la BotosaniVreme schimbătoare la sfârșitul săptămânii în județul Botoșani. Vineri, vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros, in prima parte a zilei local va ploua slab pana la moderat cantitativ, iar vantul va prezenta intensificari din sud-est ziua si in prima parte a noptii, rafalele putand atinge si depasi local viteze de 40..50 km/h. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 10 grade, iar minimele vor cobori pana spre 5 grade. Spre dimineata, local, vor fi conditii de prosucere a cetii.

like facebookSambata (16 decembrie): Cerul va fi mai mult noros, ziua pe arii restranse vor fi conditii de producere a cetii, iar in a doua parte a noptii local va ninge, slab pana la moderat cantitativ. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 8 grade, iar minimele vor cobori pana spre 2 grade.

Duminica (17 decembrie): Vremea se va raci. Cerul va fi mai mult noros ziua si se va degaja treptat noaptea. In prima parte a zilei local va ninge, slab pana la moderat cantitativ. Vantul va prezenta intensificari din nord-vest, rafalele putand atinge si depasi viteze de 40..50 km/h. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 3 grade, iar minimele vor cobori pana spre -2 grade, potrivit Meteo Nord-Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *