Post de director scos la concurs de Primăria Botoșani

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante, respectiv director executiv la Direcția Dezvoltare Locală.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 3 ani.

like facebookConcursul se organizează în data de 22 ianuarie 2018 ora 10.00 – proba scrisă, la sediul instituției. Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă, la sediul instituției și pe pagina de internet a acesteia. Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 18 decembrie 2017 – 12 ianuarie 2018 ora 14.00, la sediul instituției, Camera I, Serviciul Resurse Umane.

Postul a devenit vacant după plecarea lui Cornel Hergheligiu. Acesta a mai fost scos la concurs în decembrie anul trecut, însă nu s-a ocupat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *