Un bărbat orb din Botoșani a intrat pe Facebook-ul unei fete de 19 ani. Ce a pățit

informatica+ tastatura+ calculatorUn bărbat de 41 de ani, din Botoșani, este judecat de magistrații Tribunalului Gorj, pentru accesul ilegal la un sistem informatic. Ieri a avut loc primul termen în proces, iar Remus Bogdanovici a încercat să dea vina pe femeia căreia i-ar fi spart contul de Facebook.

like facebookBărbatul mai este acuzat și că ar fi postat pe rețeaua de socializare mesaje denigratoare la adresa fetei de 19 de ani, care s-a văzut nevoită să ceară ajutorul Poliției. Ancheta a fost coordonată de procurorii DIICOT Gorj, iar faptele ar fi fost comise în perioada august-decembrie 2014. Anchetatorii susțin că Remus Bogdanovici se dădea drept ”clarvăzător” în Botoșani și era văzut frecvent pe la bisericile din Moldova. Familia tinerei din Telești a mers într-o excursie în zonă și ar fi auzit numai cuvinte de laudă despre inculpat. Așa l-ar fi invitat să locuiască la Telești. După o lună, bărbatul ar fi început să le creeze primele probleme.

A venit și a locuit o lună, în 2014, la familia tinerei din Telești. În acest timp i-a accesat contul de Facebook, a schimbat parola. Nu a mai vrut să-l țină familia, a plecat și a încercat să se răzbune, a postat în numele fetei date denigratoare, mesaje vulgare. El spune că avea o relație cu fata, dar este în scop mincinos, spune că fata, prin formularea plângerii, a dorit să se răzbune pe el, pentru că nu a vrut să mai aibă o relație el cu ea. Lucrurile nu stau chiar așa. E total nesincer. A adoptat diferite poziții procesuale. Nu recunoaște, rămâne să fie audiați martorii. Luni a avut tendința să meargă pe procedura simplificată, dar la audiere a fost total nesincer. A spus că i-ar fi încuviințat persoana vătămată să intre, apoi nu, că a dorit să se răzbune pe el. Parola o avea, pentru că a stat la ei în casă. A aflat parola, era de ajuns să găsească deschis calculatorul o singură dată. El are un glaucom, dar de mai multă vreme, la ochiul drept și parțial la ochiul stâng, dar avea aplicații pentru nevăzători, pentru apelare, folosire tastatură. Au fost găsite la perchezițiile informatice”, au precizat surse judiciare.

Sursa: gorj-domino.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *