FOTO! Târg de Crăciun deschis pe Pietonalul Unirii. Ce produse sunt expuse!

targ craciun botosani 2Târgul de Crăciun a fost deschis miercuri, cu un recital de muzică populară. La șapte căsuțe, din cele zece amenajate, se vând produse lactate, produse de patiserie și celebrul ”Cozonac domnesc” produs la Botoșani, preparate din carne, vinuri și miere de albine la prețuri de producător. De asemenea, la două dintre standuri sunt prezentate decoraţiuni realizate de meşteri populari.

like facebookFetele din Botoșani  nu au mai fost prezente la deschiderea evenimentului, acestea fiind plecate în străinătate, spectacolul fiind susținut de solistele de muzică populară Carmen Cornaci și Valentina Tipa Lulciuc.

Botoșănenii pot găsi produse tradiționale cu specific pentru aceste sărbători. Am văzut producători din județ și acest lucru mă bucură foarte mult. Iată o pată de culoare pentru botoșăneni în acord cu sărbătorile, cu atmosfera de Crăciun. Sper să fie încântați atât comercianții, cât și botoșănenii care pot cumpăra decorațiuni, produse alimentare. ”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Târgul de Crăciun va funcţiona zilnic, închiderea acestuia urmând să aibă loc pe data de 23 decembrie. Evenimentul este organizat de Primăria Botoșani.

tarc craciun 4

targ craciun 5

targ craciun 6

targ craciun 7

targ craciun botosani1

targ craciun botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *