Macaleți îi contrazice pe liberali: Sunt absolut convins că în 2018 vor începe lucrările la drumul Botoșani-Tg.Frumos

costica macaletiLucrările de reabilitare a drumului Botoșani-Tg. Frumos vor începe în 2018, susține președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți. Acesta a declarat că parlamentarii PSD vor veni cu un amendament la Legea bugetului de stat pe 2018, prin care vor solicita alocarea de fonduri pentru modernizarea acestui drum. Președintele CJ nu știe care a fost motivul pentru care această investiție nu a fost inclusă în Legea bugetului de stat pe anul viitor.

like facebookSunt absolut convins că în 2018 vor începe lucrările la drumul Botoșani-Tg.Frumos. Se va veni cu amendamentPuterea legislativă are treburile ei și nu aș putea să-mi dau cu părerea”, a spus Macaleți.

Parlamentarii PNL de Botoșani au acuzat săptămâna trecută că pentru reabilitarea drumului Botoșani-Tg.Frumos, respectiv reabilitarea Teatrului ”Mihai Eminescu” nu au fost prinse fonduri în bugetul de anul viitor și au spus că vor depune și ei amendamente în acest sens.

2 thoughts on “Macaleți îi contrazice pe liberali: Sunt absolut convins că în 2018 vor începe lucrările la drumul Botoșani-Tg.Frumos

  1. macaneata te rog ne minti de 5 ani cu drumul de pamant MANOLEASA -RADAUTI , te rog nu ne tot minti !
    Rusinos din partea ta !
    Rusinos ca un presedinte fost prefect sa ne tot minta ! orice declaratie facuta si neonorata o o consider MINCIUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *