Se dezvoltă cu fonduri europene! O firmă din Botoşani a obţinut bani pentru a cumpăra utilaje pentru montarea gazonului artificial

montaj gazon, botosani, stiri, dorohoiO firmă din Botoşani a obţinut bani europeni pentru a cumpăra utilaje pentru montarea gazonului artificial. Este vorba de societatea comercială General Sport Field SRL, care va dezvolta la Dorohoi o afacere în domeniul montării şi mentenanţei gazonului.

like facebookFirma administrată de Dan Molociniuc a obţinut o finanţare din partea Fondului European de Dezvoltare Regionala (FEDR), prin Programul Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de Investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

General Sport Field SRL va achiziţiona cu aproximativ 180.000 de lei un utilaj pentru dezinstalare si manipulare (tip turboloader).

One thought on “Se dezvoltă cu fonduri europene! O firmă din Botoşani a obţinut bani pentru a cumpăra utilaje pentru montarea gazonului artificial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *