Concurenţă mare! Nouă preoţi şi-au depus dosare pentru a prelua o biserică de la marginea Botoşaniului

preoti din BotosaniNouă preoţi de la bisericile din judeţul Botoşani şi-au depus dosare pentru a prelua o biserică de la marginea municipiului reşedinţă de judeţ.

Aceştia şi-au dorit să ocupe postul de preot paroh la Biserica Adormirea Maicii Domnului din satul Stăuceni, post vacantat după pensionarea lui Constantin Zăiceanu.

like facebookAstfel, pentru parohia Stăuceni şi-au depus candidaturi preoţii: Nicolae Cristian Cărăuşu (Băbiceni), Marius Ciprian Babiuc (Siliştea), Dan Muraru (Negreni), Andrei Anuşca (Orăşeni Vale), Mihai Tănase (Ripiceni), Mihai Lungu (Toşorog- Neamţ), Vasile Lăzărescu (Baisa), Fredelin Drobotă (Albeşti) şi Dumitru Mărzan (Griviţa).

În urma analizei dosarelor de transfer, Consiliul Eparhial al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, preotul Nicolae Cristian Cărăuşu a obţinut cel mai mare punctaj, fiind numit în funcţia de preot paroh la Stăuceni.

 

4 thoughts on “Concurenţă mare! Nouă preoţi şi-au depus dosare pentru a prelua o biserică de la marginea Botoşaniului

  1. Domnul Preot ales a fost la “sufletul” Protopopului de Botosani? Ca doar asa se procedeaza, daca un preot ii este pe ” plac” Protopopului ,se rezolva tot.

  2. Respectivul preot a facut multe pentru biserica din Babiceni, a inceput biserica in Brosteni,a facut reparatii si imbunatatiri la casa parohiala si este si jurist voluntar al Protopopiatului.A fost pe merit. Sa vad care munceste mai mult ca preotul CARAUSU?

  3. Preotul Nicolae Carausu este un OM, cum putini mai găsești in ziua de azi! Ma refer aici strict la ceea ce înseamnă a fi un adevărat duhovnic: grija fata de oameni și bine lor a fost pus întotdeauna mai presus decât orice altceva. Haideți sa nu vorbim ca sa ne aflam in treaba și in necunoștință de cauza! Nu toți preoții sunt viciați! Comentariile sterile nu-și au locul aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *