Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani și-a încheiat anul competițional 2017 cu succes

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team, BotoșaniPentru sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani luna decembrie a reprezentat încheierea anului competițional 2017, cu două evenimente importante, respectiv participarea la ultima competiție, la disciplina sportivă olimpică taekwondo WTF și premierea tuturor sportivilor precum și a primilor 10 sportivi clasați în acest an.

Astfel, la data de 02 decembrie2017s-a desfășurat, la Sala de Sport din Bolintin Vale – Giurgiu,Competiția națională Trofeul „Bolintin Vale“ la kyeorugi (luptă) la care au participat peste 300 de sportivi de la peste 20 de cluburi de profil din țară.  Sportivii legitimați la CS Real Taekwondo Team Botoșaniau reușit să obțină 23 demedalii individuale, 6 medalii de aur, 9 medalii de argint și 8 medalii de bronz, iar la Clasamentul General pe cluburi locul I.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team, BotoșaniMedaliații cu aur: Buzuc Denis, Nistoroaia Alexandru, Marin Răzvan, Giurgiu Teodora, Leșescu Gabriel, Doloca Ionela ;

Medaliați cu argint: Nechifor Daniel, Marin Bianca, Grădinaru Adina, Leșescu Paula, Andronache Andreea, Roman Constantin, Darie Gabriel, Abalașei David, Țăruș Mihaela;

Medaliați cu bronz: Dănilă Arian, Vamanu Andrei, Filip Marian, Harabula Codrin, Roman Cosmin, Șveica Florin, Vieru Gabriela, Rebenciuc Sebastian.

La data de 6 decembrie a avut loc cel mai important eveniment de sfârșit de an pentru sportivii noștri -Festivitatea de premiere. Aceasta s-a desfășurat la sala de sport „Voința“ din Botoșani la care au fost prezenți sportivii din Botoșani și Ștefănești alături de părinții acestora.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team, BotoșaniÎn deschidere, președintele și antrenorul CS Real Taekwondo Team Botoșani Nicolae Pasniciuc a subliniat importanța susținerii sportivilor de către părinți și a sprijinului financiar prin proiectul de finanțare nerambursabilă încheiat cu Municipiul Botoșani și ConsiliulLocal Botoșani, fapt ce a dus la obținerea a 280 de medalii individuale, din care 74 medalii de AUR, 89 medalii de ARGINT și 117 medalii de BRONZ. Prin aceste reușite individuale clubul a obținut 7 trofee de aur și 3 de argint și a rămas, pentru al treilea an consecutiv, pe prima poziție a Clasamentului General pe echipe la taekwondo WTF, la nivel național.

Pentru început au fost premiați cu trofee, diplome și cadouri părinții care au susținut clubul și s-au implicat în  toate activitățile sale. A urmat premierea celor peste 70 de sportivi membrii ai clubului cu trofee, diplome și pachete de la Moș Nicolae pentru promovarea taekwondoului WTF botoșănean dar și pentru rezultatele obținute în anul competițional 2017.

În urma calculelor punctajelor în funcție de numărul medaliilor câștigate la kyeorugi (luptă) de către sportivi în anul competițional 2017 la taekwondo WTF, s-a realizat clasamentul primilor 10 sportivi ai clubului. Astfel au fost premiați cu cupe, diplome, cadouri dar și cu premii în bani următorii sportivi: Marin Bianca Andreea – locul 1, Vamanu Andrei Marius – locul 2 ,Radiș Andy  Eduard – locul 3, Buzuc Denis – locul 4,Nistoroaia Alexandru – locul 5, Dănilă Aryan – locul 6,Lesescu Paula – locul 7, Marin Răzvan – locul 8, Nechifor Daniel – locul 9, Grădinaru Adina – locul 10.

„A fost un an foarte bogat în evenimente sportive specifice taekwondoului WTF. Am participat la competiții și campionate naționale și internaționale la care sportivii au dat dovadă de dăruire în practicarea acestei discipline sportive. Suntem în perioada în care se continuă schimbul de generație, clubul nostru având mulți sportivi care sunt la început de drum în această disciplină sportivă. Ne propunem ca pe anul viitor să participăm la un număr cât mai mare de competiții, să urmăm același nivel ascendent de performanță și să ne menținem poziția de lider pentru al patrulea an consecutiv în Clasamentul General pe cluburi la nivel național.

Mulțumesc Municipiului Botoșani și Consiliului Local Botoșani pentru implicarea în dezvoltarea sportului de performanță. Am dat dovadă și în acest an, că având un suport financiar solid, se poate face performanță la nivel înalt, colaborare pe care sperăm să o continuăm și în anii următori.

Urez sportivilor, părinților, colaboratorilor un sfârșit de an fericit și le mulțumesc pentru participarea activă de care au dat dovadă anul acesta.“ ne-a precizat Nicolae Pasniciuc

Aceste două evenimente, Competiția Națională Trofeul „Bolintin Vale“ și „Premierea sportivilor“ la Taekwondo WTF fac parte din proiectul de finanțare neramburabilă încheiat cu Municipiul Botoșani și Consiliul Local Botoșani „TAEKWONDO WTF – O MINTE SĂNĂTOASĂ ÎNTR-UN CORP SĂNĂTOS“.

La final de an, C.S. REAL TAEKWONDO TEAM urează La mulți ani! și Sărbători fericite! tuturor botoșănenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *