FOTO! Mai mulți polițiști, dar și gardieni de la Penitenciarul Botoșani au donat sânge pentru polițistul tăiat cu sabia de un interlop

Și câțiva gardieni din Penitenciarul Botoșani au donat sânge
Și câțiva gardieni din Penitenciarul Botoșani au donat sânge

Mai mulți polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, dar și gardieni de la Penitenciarul Botoșani au donat sânge, zilele acestea, pentru polițistul sucevean aflat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași după ce a fost atacat de un interlop, cu o sabie, în timpul unei percheziții la Rădăuți.

Aceștia s-au alăturat, prin gestul lor, colegilor din întreaga țară care au mers să doneze sânge pentru Dan Ciprian Șfichi imediat ce acesta a fost dus în sala de operații.

Totul s-a petrecut, marți dimineață, în timpul unor percheziții la Rădăuți, când unul dintre suspecți de trafic de droguri nu a deschis ușa, iar mascații au intrat cu forța, spărgând-o. În acel moment, Șfichi, fiind primul care a intrat, a fost atacat cu sabia.

Polițistul lucrează de 12 ani în poliție. De altfel și tatăl său a fost polițist, iar fratele său este de asemenea polițist. El este căsătorit și are două fetițe.

One thought on “FOTO! Mai mulți polițiști, dar și gardieni de la Penitenciarul Botoșani au donat sânge pentru polițistul tăiat cu sabia de un interlop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *