Antrenorul FC Botoșani: Steaua poate alinia un prim 11 aşa de schimbat, pentru că habar nu ai în ce mod să te pregăteşti

stiri, botosani, stiri din botosani, fc botosani, meci botosani steaua bucuresti (3)Antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, susține că meciul pe care echipa botoșăneană îl va disputa în compania FCSB este unul extrem de important pentru FC Botoșani, din prisma rezultatelor obținute până acum, chiar dacă se așteaptă la un joc greu.

like facebookE un meci important pentru noi, din prisma rezultatelor obţinute de noi în ultimul timp. E un joc greu pentru că lucrurile s-au aglomerat în zona de play off şi atunci suntem obligaţi să facem tot ceea ce putem în jocul acesta, dar să rămânem cu ceva în acest joc ca şi agoniseală. […] Noi încercăm să facem lucrurile bine, foarte bine, de câte ori suntem implicaţi în fenomen, dar trebuie să ţinem cont şi de statutul echipelor care se întâlnesc. Eu cred în şansa noastră, eu cred suficient şi o spun cu argumente. Suntem o echipă care am avut constanţă, o echipă bine organizată. Cred că forţa echipei noastre este recunoscută în momentul acesta. Nu putem spune că şansa s-au întâmplarea ne-a adus pe un loc patru, un loc care ne dă şanse pentru play off. E un drum lung în care jucătorii au arătat că au forţă. Sperăm să demonstrăm şi la jocul împotriva celor de la FCSB şi aştept şi eu cu mare încredere şi cu nerăbdare jocul de duminică” a declarat antrenorul.

 

Totodată, Costel Enache este de părere că este foarte greu să anticipezi un prim 11 pentru Steaua și că are încredere în jucătorii săi.

„Steaua poate alinia un prim 11 aşa de schimbat, pentru că habar nu ai în ce mod să te pregăteşti. Nu e acelaşi lucru să joace Tănase sau Golofca, Ghnoere sau Alibec, nu e acelaşi lucru Texeira sau Popescu. Sunt total diferiţi şi e greu să anticipezi un prim 11. Cred că jocul acesta trebuie să îl pregătim din punctul nostru de vedere”, a spus Enache.

Meciul dintre FC Botoșani și Steaua va avea loc duminică, de la ora 20.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *