Subprefectul demis Daniela Beclea: Cu siguranţă doamna Lozneanu se va plia pe această funcţie, care este foarte bine sprijinită de toţi ceilalţi colegi

vlad axinciuc daniela becleaSubprefectul demis Daniela Beclea a declarat că nu are niciun regret că părăsește această funcție și că la Instituția Prefectului a învățat o ”altfel de administrație”. 
like facebookA fost o perioadă extraordinară, cred că această funcţie ar onora orice persoană. Am învăţat foarte multe, am învăţat o altfel de administraţie şi cel mai important este că am avut alături colegi deosebiţi şi foarte bine pregătiţi şi atunci lucrurile sunt mult mai uşoare. Nu am niciun fel de regret, pentru că ştii când vii dar nu ştii când pleci şi cu siguranţă doamna Lozneanu se va plia pe această funcţie, având o experienţă mai mare. Să nu îşi facă niciun fel de probleme, funcţia este foarte bine sprijinită de toţi ceilalţi colegi. Din păcate nu sunt foarte multe lucruri pe care le poţi face din funcţia de subprefect, cea mai mare putere o are prefectul”, a precizat Daniela Beclea.
Ea se va întoarce la Primăria Botoșani pe postul deținut anterior, de consilier superior în cadrul Serviciului Contabilitate.
Prefectul Dan Șlincu a declarat că a aflat despre schimbarea subprefectului de pe site-ul Guvernului.
Până în acest moment, noi nu am primit nicio înștiințare, nicio adresă oficială. Așteptăm ca această hotărâre a Guvernului să fie publicată în Monitorul Oficial și probabil că săptămâna următoare va avea loc învestiorea. Îmi doresc să am o colaborare bună și cu doamna Lozneanu Daniela, și sunt sigur că o voi avea, la fel cum s-a înmtâmplat și cu Beclea Daniela”, a spus Șlincu.

One thought on “Subprefectul demis Daniela Beclea: Cu siguranţă doamna Lozneanu se va plia pe această funcţie, care este foarte bine sprijinită de toţi ceilalţi colegi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *