FOTO Un bloc cu una dintre cele mai frumoase arhitecturi va fi construit în zona centrală a Botoșaniului

bloc, Profi Izo.Bek, stiri, BotosaniUn bloc cu una dintre cele mai frumoase arhitecturi va fi construit, în perioada imediat următoare, în zona centrală a Botoșaniului.

Este vorba de imobil P + 3 care va fi ridicat pe Aleea Gheorghe Avramescu, lângă Școala 11 din municipiu.

Proiectul imobiliar este dezvoltat de societatea comercială Profi Izo.Bek SRL și cuprinde 12 apartamente ultramoderne, de 53-63 mp cu terase spațioase.

like facebookDezvoltatorul a prevăzut în proiect locuri de parcare în demisol și afară, în perimetrul investiției, pentru toți viitorii locatari ai imobilului.

bloc Profi Izo.Bek, BotosaniProfi Izo.Bek SRL intenționează ca întreaga investiție să fie gata în luna septembrie, iar viitorii proprietari să poată petrece sărbătorile din iarna următoare într-o casă nouă, superbă.

Proiectul  Locuinte colective S+P+3E din Aleea Ghe. Avramescu, nr 20, este pentru noi un proiect ambițios și provocator. Am ajuns astăzi să fim cu autorizația în mână parcurgand un drum foarte foarte greu, cu ambiție, orgoliu și neprofesionalism din partea unor funcționari, dar și cu nervi și termene depasite exagerat. A durat 18 luni de la data în care s-au depus primele acte la Primaria municipiului Botoșani. Este greu ca orasul Botosani sa se dezvolte in acest ritm, avand un  architect sef al orasului care din punctul nostru de vedere este depasit total si ar trebui sa lase postul liber pentru altii mai tineri. Au fost momente cand in biroul de urbanism doar tipete si injuraturile arhitectului se auzea”, a afirmat reprezentantul firmei care va construi acest bloc, Beniamin Prisacaru.

bloc, Profi Izo.Bek, BotosaniProfi Izo.bek nu este la primul proiect imobiliar în Botoșani. În Hudum, la doi kilometri de municipiul Botoșani,această firmă a construi mai multe case individuale și duplexuri. Un proiect interesant este și cel care a prevăzut construcția zece case înșiruite, acestea fiind vândute încă de la începerea executiei proiectului.

Dezvoltatorul a început, deja, vânzarea apartamentelor de pe Gheorghe Avramescu. Cei interesați pentru un apartament de lux într-o scară de bloc cu doar 12 apartamente o pot face la sediul firmei din satul Hudum- comuna Curtești, vis-a-vis de Parcul Cornisa sau la telefon 0758.591.031.

 

One thought on “FOTO Un bloc cu una dintre cele mai frumoase arhitecturi va fi construit în zona centrală a Botoșaniului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *