Plata pensiilor va fi făcută în avans în luna decembrie

postas, stiri, botosani, pensii, indemnizatiiPensionarii vor primi drepturile bănești mai repede în luna decembrie, ca urmare a sărbătorilor de iarnă.

Casa Națională de Pensii Publice și C.N. Poșta Română S.A. și-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile bănești în avans, după cum urmează: drepturile de pensie din sistemul public precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor în perioada 12 – 22 decembrie; drepturile restante de pensii precum și alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special se vor achita în intervalul 19 – 22 decembrie; drepturile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 – 22 decembrie la domiciliul acestora.

like facebookÎn cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 28 decembrie, la ghișeele poștale.

Referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, acestea vor fi încasate de la aceeaşi dată, respectiv 14 decembrie, se precizează într-un comunicat al Casei Naționale de Pensii.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Plata pensiilor va fi făcută în avans în luna decembrie | Moldova24

Lăsați un comentariu

*