Achiziționarea unei mașini electrice- primul pas spre independența copilului

Am ajuns într-o perioadă în care jucăriile nu mai sunt ce au fost. Nu mai sunt doar niște simple creații din lemn, pluș sau plastic. Dimpotrivă chiar, au început până și acestea să devină tot mai inteligente și mai creative. În prezent, un copil are oportunitatea încă de mic să poată învăța o mică parte din tainele condusului. Mașinuțele electrice au devenit atât de interactive, încât pot chiar să le imite pe cele reale.

Dacă am cumparat o masinuta de la nichiduta.ro putem vedea că vin cu o serie de dotări, care mai de care mai fascinante. Unele pot chiar să meargă cu viteze de 4-8 km/h, chiar au și pedale de accelerație sau de frânare. Iar volanul nu este de formă, pentru că îi permite utilizatorului să efectueze mișcări din cele mai complexe. Și nu numai atât, au scaune prevăzute cu centură de siguranță. În bord chiar există și un radio.
masina audi copii
Practic, un copil de 3 până la 8 ani poate chiar să conducă o copie la scară mică a unui Audi Q7. Închipuiți-vă doar ce încântare enormă ar putea reprezenta pentru un copil conducerea unui asemenea model! Unde nu mai punem că aproape orice adult și-ar dori o asemenea mașină, în realitate!

Printre oferte se mai pot regăsi modele de mașinuțe electrice de tip Jeep, care sunt ceva mai mari decât majoritatea altor modele regăsite pe nichiduta.ro.

Modelul de mai jos poate reprezenta una dintre sursele ideale de distracție pentru cei mici. Dacă există probleme în manevrarea unuia dintre modele, copilul poate oricând lăsa pe mână părinților controlul – prin telecomanda, pentru ca atunci când se împotmolește să știe la ajutorul cui poate apela în acest caz.masina de copii2
Printre celelalte modele, extrem de interesante pentru copii se numără și tractorașele. Multe dintre acestea sunt echipate cu cupe funcționale, care pot fi controlate printr-un sistem special creat. Au claxon și pot executa mișcări înainte-înapoi, dar și stânga-dreapta.

Jucatul în nisip nu a fost niciodată mai distractiv ca acum, mai ales când o jucărie oferă atât de multe funcții ca în prezent.

Să nu uităm nici de karturi, care sunt variantele mult mai rapide ale mașinuțelor electrice. În cazul acestora este absolut necesară purtarea de echipament de protecție, pentru a preîntâmpina anumite lovituri sau leziuni apărute în urma plimbării cu kartul.

copil care se joaca, stiri, botosani, stiri din botosani, nichiduta.ro Un asemenea model poate prinde viteze de la 13 la 16 km/h, care nu sunt deloc de neglijat. De asemenea, poate efectua mișcări de mare precizie, chiar cascadorii și tot felul de întoarceri, care mai de care mai spectaculoase. Acest model poate fi folosit și de copii ceva mai mari la vârstă, dar care să nu depășească greutatea de 60 de kg, pentru o mai bună funcționare a echipamentului.

Printr-o simplă plasare a comenzii pe nichiduta.ro îi puteți oferi copilului dumneavoastră unele dintre cele mai interesante experiențe de până acum.karturi

Încă de mic va învăța o parte din tainele condusului unei mașini, iar pe viitor îi va veni mult mai ușor să se descurce în diferite situații. De asemenea, indirect îi veți arăta că aveți încredere în el și că poate să se descurce cu manevrarea unei jucării ceva mai complexe!

One thought on “Achiziționarea unei mașini electrice- primul pas spre independența copilului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *