Spectacol al Orchestrei ”Rapsozii Botoșanilor” cu Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache și Dan Doboș, la deschiderea stagiunii

sofia vicoveanca cu rapsozii botosanilorOrchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor”, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită iubitorii de folclor la deschiderea stagiunii 2017-2018 cu spectacolul „CÂNTECE DE PE LA NOI”. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 9 decembrie 2017, începând cu ora 1800, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani.

like facebookPrezentarea spectacolului va fi asigurată de HORIA GUMENI, realizator de emisiuni folclorice la TVR Iași.

În cadrul deschiderii de stagiune vor evolua Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache, Laura Ștefănescu-Potoroacă, Elena Mândrescu, Dan Doboș, Petronela Rusu, Alina Huțu, Constantin Petrescu, Loredana Călin, alături de soliștii instrumentiși ai Orchestrei – Ion Oloieru, Alexandru Marin, Ștefan Anton Mitică, Cătălin Bunduc, Ionuț Scripcariu.

Intrarea se face pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile din sala de spectacol, ce se pot procura gratuit de la sediul Orchestrei (strada Unirii, nr. 10), începând cu data de 5 decembrie, între orele 800-1600.

One thought on “Spectacol al Orchestrei ”Rapsozii Botoșanilor” cu Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache și Dan Doboș, la deschiderea stagiunii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *