Fuego va susține, în această săptămână, un concert de colinde la Botoșani

fuego la BotosaniCunoscutul artist Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, va susține, în această săptămână, un concert de colinde la Botoșani.

Fuego va fi prezent, joi, 7 decembrie, de la ora 19.30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor cu spectacolul „Scrisoare de Decembrie”.

 

Concertul „Scrisoare de Decembrie” este o poveste contemporana despre frumos, despre calitate, despre emotii pozitive si despre sentimente pe care nu le poti avea si nu le poti trai la aceasta intensitate decat in preajma Craciunului. Fuego propune un show vizual si auditiv, bazandu – se pe emotia starnita de mesajele cantecelor si a poeziilor sale.

Totodata, impreuna cu publicul sau, artistul va scrie o mare scrisoare dedicate Craciunului, pe care o va publica ulterior.

like facebookCum nici un proiect marca Fuego nu vine fara surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are moment unice pregatite, t imp de doua ore, alaturi de band –ul sau, impreuna cu melodii de neuitat, cantece noi si spectaculoase, dar si cele mai frumoase, fredonate si difuzate colinde din cei 20 de ani de cantec.

Spectacolul „Scrisoare de Decembrie” este o reverie, o reintoarcere la valorile si simbolurile simple, in care toti credem, dar pe care, din cauza haosului si stresului in care traim, le – am uitat.

Biletele se pot cumpara de la Casa de Cultura a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botosani, intrarea “B”, etajul II, camera 15 (secretariat)

Pretul unui bilet este:

  • categoria I – 70 lei
  • categoria II – 60 lei
  • categoria III – 50 lei

One thought on “Fuego va susține, în această săptămână, un concert de colinde la Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *